Over ons

Kwaliteit in stijl

De naam Probewa is onlosmakelijk verbonden met keukens. Sinds 1967 hebben wij een bijzondere positie in de Nederlandse markt opgebouwd. Als importeur van Duitse designkeukens. Als distributeur van handgemaakte Mereno keukens. Als ontwikkelaar van commerciële verkoopconcepten en leverancier van meerdere private labels in keukens en badmeubelen. Maar vooral als business partner waarop u kunt rekenen!

YOUR KITCHEN OUR MISSION. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring kunnen wij het gehele traject probleemloos voor u regelen. Totaalontzorging vanaf verkoop tot oplevering van de complete keuken, mogelijk inclusief apparatuur en werkblad. Wij zijn voor u één aanspreekpunt en zorgen ervoor dat u meer tijd heeft om u met de verkoop bezig te houden.

In nauwe samenwerking met de diverse fabrikanten zien wij persoonlijk toe op kwaliteit, ontwikkelingen in de markt en innovatie. Daarnaast bundelen wij al meer dan 10 jaar de krachten met maar liefst 9 klinkende namen uit de keukenbranche en zijn onder de titel Art of Kitchens een belangrijk onderdeel van de jaarlijkse A30 Küchenmeile. Samen sterk en een passie voor keukens zorgen ervoor dat u zich thuis voelt bij Probewa!


Van links naar rechts:

Richard van Halving, Jan Willem Rutgers, Linda Maes, Eric Kruis, Claudia van der Ham, Ronald Gelsing,
Stefan Arkes, Pauline Lekkerkerker, Bart Uijtdebroek


KvK nr: 27074301
BTW nr: NL007393891B01